Vereenvoudigde samenvatting van onze Servicevoorwaarden

Versie: januari 2020

We snappen dat je geen tijd (of zin) hebt om onze Servicevoorwaarden tot in detail door te nemen (als je daar wel tijd voor hebt kan dat via de knop hieronder).

Lees onze Servicevoorwaarden

Maar je wilt wel weten dat het goed zit. Dat we op een nette manier met je data omgaan en dat we er alles aan doen om je data te beschermen. Daarom hebben we de hoofdlijnen uit onze Servicevoorwaarden in gewone mensentaal hieronder kort onder elkaar gezet. Niet als vervanging van het officiƫle juridische gedeelte, maar om je kort een beeld te geven van wat je globaal van ons mag verwachten.

  • Jouw data is en blijft van jou en jij bent daar verantwoordelijk voor. Wij verwerken je data op een zorgvuldige manier tot voor jou waardevolle analyses. Daar zijn wij verantwoordelijk voor. Samen zorgen we ervoor dat we voldoen aan alle relevante privacy-wetgeving (waaronder de AVG).
  • Je data wordt niet doorverkocht en direct na de beĆ«indiging van onze overeenkomst wordt je data door ons verwijderd.
  • Daar zijn twee uitzonderingen op. De eerste is dat we in bepaalde gevallen data mogen bewaren, zolang deze niet tot jou, je organisatie of personen binnen je organisatie te herleiden is. Die data mogen we gebruiken voor benchmarkdoeleinden of machine learning. Daar worden onze analyses (nog) beter van en daar profiteren we allemaal van. De tweede uitzondering is dat we in sommige gevallen wettelijk verplicht kunnen worden om bepaalde data te bewaren.
  • Zolang jouw data aan ons is toevertrouwd, doen we er alles aan om jouw data veilig te houden.
  • Desondanks gebruik je onze software op eigen risico. We aanvaarden geen aansprakelijkheid als er, ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen, dingen mis zouden gaan.
  • Het belangrijkste dat we van jou vragen is om geen misbuik te maken van onze software. Bijvoorbeeld door bewust foute data te uploaden, et cetera. Schade als gevolg van misbruik zal op de veroorzaker worden verhaald.

De essentie zit voor ons in de naam van onze website: wijcontrolerenjedata.nl. Wij zorgen voor goede en betaalbare (of zelfs gratis) controles. Maar het is jouw data. Wij geloven dat je altijd zuiniger moet zijn op de spullen van een ander, dan op je eigen spullen. Daarom zullen wij er alles aan doen om jouw vertrouwen te verdienen. Als het voorgaande vragen of zorgen bij je oproept, dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Heb je vragen over onze servicevoorwaarden?

Op de hoogte blijven?

Volg ons op  LinkedIn of lees ons blog.

Tip je collega

De kleine lettertjes

Voorwaarden

Home
Oplossingen Gratis Flex Expert Enterprise
Voorbeelden Blog Ons verhaal Contact